Om fiskeland.se

Johan Abenius VD Dalslands Turist AB

Välkommen! Du har kommit till Fiskeland.se som ägs av Dalslands Turist AB och som är en mötesplats för alla intressenter inom sportfisketurism!

 

Vårt geografiska område innefattar Dalsland, Årjäng och Östfold i Norge. Här kan du som sportfiskare och besökare få snabb och värdefull information kring fiskevatten, boende, hyrbåtar, fiskekort, fiskeguider m.m. Utöver all information kan du boka en del produkter "online" här på fiskeland.se. Vårt mål är att erbjuda fler bokningsbara produkter framdeles så att du enkelt hittar allt som behövs för en komplett fiskeresa! 

 

Fiskeland.se vänder sig inte bara till dig som redan är "fullfjädrad sportfiskare" utan även till dig som "fiskar ibland". Du som kanske fiskar lite på semestern med familjen eller som vill "prova på" att fiska har också alla möjligheter att lyckas i vårt område. Som du kanske redan sett så finns sökfunktioner på startsidan där du enkelt väljer "typ av fiske" eller den fiskart som du söker.

 

Vår förhoppning är att du som besöker fiskelandsområdet hittar den service och de produkter du förväntar dig och att du får en oförglömlig fiskeupplevelse!

 

Dalslands Turist AB
Johan Abenius VD